
.jpeg)
לאכול את
נאפולי ומחוז קאמפניה
דור פלג
2025 - חדר אחרון!
מוגבל ל-20 פודיזים רעבים בלבד בכל מסע!
מסע קולינרי בלתי נשכח, חוויה של פעם בחיים - בנאפולי ובמחוז קאמפניה!
כבר שנים שאתם עוקבים אחרי המסעות הקולינריים שלי ברחבי איטליה. קיבלתי מכם אלפי הודעות בהן כתבתם שהלוואי שהייתם יכולים להצטרף לחוויה כזו יחד איתי. רק לטעום קצת מהטירוף הזה.
להגיע למקומות הסודיים והכי אותנטיים שיש, לחוות והיצרנים הקטנים והמשפחתיים שלא ניתן למצוא גם בגוגל, לטעום את המנות שמכירים רק יודעי דבר ושלעולם לא יהיו בתפריט, להתארח אישית אצל אנשי הקולינריה המקומיים, מהמפורסמים בעולם, ולקבל הסברים מעמיקים, מפורטים ומקיפים על כל דבר ודבר - בליווי אישי וצמוד שלי!
אז, החלטתי ליצור את טיול החלומות שתמיד דמיינתי
ביעד החלומות שאני אוכל כבר שנים. בירת האוכל של ארץ המגף!
טיול החלומות האישי שלי, שמזקק את כל הטוב שאפשר לדמיין (והרבה מאוד מעבר) - לחוויה קולינרית קסומה, ייחודית וברמה שטרם נראתה בישראל, שכל אוהבי האוכל האיטלקי (ובכלל) צריכים לחוות לפחות פעם אחת בחיים.
מסע שנבנה אישית על ידי - כל מקום ומקום, כל מנה ומנה, כל טעם וטעם. הכל נבחר בפינצטה, בקפידה ולאורך חודשים, לאחר שנים של היכרות, אכילה והתאהבות באזור, במטרה לזקק את הטופ של הטופ לחוויה קולינרית יוצאת דופן לכל החושים - מהבוקר ועד הלילה.
יחד, נצא למסע קולינרי חלומי בעקבות הטעמים והניחוחות הממכרים, האנשים הקסומים שעושים את כל ההבדל והם לב ונשמה ענקית, המאכלים הכל כך אהובים שכולנו מכירים (וגם המון שלא) - והכל יחד איתי, לכל אורך הדרך!

טעימה קטנטנה ממה שנחווה במסע שלנו יחד
(מקווה שאתם יושבים …)
-
סיורי אוכל רחוב בנאפולי - נצעד יחד בין הסמטאות של בירת האוכל האיטלקית ונטעם את הביסים הכי מושחתים, מפנקים וייחודיים. מהמוצרלה הכי טרייה שיש ועד לכריך מהפנט שנקרא על שמי (כן כן), מהג׳לטו הכי טוב בעיר (או כמה, אל תשפטו) ועד לספוליאטלה חמות, מתפצחות ופריכות שעושות רעש, היישר מתנור עצים, או ׳קפה סבא׳ מרענן וממכר, מפיצה מטוגנת בשמן עמוק (ברוכים הבאים לנאפולי) ועד לפיצרייה הכי אייקונית באיטליה - מומלצת מישלן ואולי המפורסמת ביותר בעולם - שפועלת כבר משנת 1870. וזה רק על קצה המזלג, כן? בלי ספוילרים!
-
הפיצרייה הטובה בעולם - לאחר הליכה קצרה בין הסמטאות של קאיאצו הכפרית, השקטה והקסומה, שנמצאת על ראש הר, נגיע למוסד הפיצות המפורסם ביותר על פני הגלובוס של איש הפיצה הטוב בעולם - פפה אין גראני של הפיציולו פרנקו פפה. האיש ששבר את חוקי הפיצה של הנאפוליטניים והמציא את הפיצה מחדש. לאחר שנים של חברות קרובה - פרנקו בנה במיוחד עבורנו תפריט טעימות אישי של לא פחות מ-9 פיצות שונות ויוצאות דופן שכמוהן לא ראיתם. אפויות, מטוגנות, בצורת קונוס, כקינוחים, בשילובי מרקמים וטעמים שמעיפים את המוח. ארוחה מטריפה שהיא חוויה של פעם בחיים!!
-
המוצרלה הטובה באיטליה - נסייר במפעל ייחודי, משפחתי ואגדי, בן עשרות שנים, אי שם בהרים של קאמפניה. כל בוקר, בעבודת יד ובהמון אהבה - מיוצרת במקום המוצרלה הטובה ביותר בכל איטליה, מחלב בופאלה אמיתי, שנשלחת לכל רחבי הגלובוס לפיצריות הטובות בעולם. כזו שלוקחים בה ביס והיא מתפוצצת ונוטפת מרוב נוזלים ועסיסיות. נטעם גם ריקוטה בופאלה עננית במרקם חלומי וטעם שאי אפשר להסביר, מוצרלה מעושנת ממכרת באש חציר טבעי, גבינות ייחודיות מחלב בופאלה, קשות ורכות, ועוד ועוד ועוד. את הסיור יעביר לנו אנג'לו, הבעלים והיצרן האגדי - שבין היתר אחראי גם למוצרלה של פרנקו פפה בעצמו - מוצרלה אחת ויחידה מסוגה בעולם, עם סוד ענק!
-
3 סדנאות בישול חווייתיות - מאוכל מקומי (ניוקי אלה סורנטינה, פארמיג'יאנה מלנזנה ועוד) ועד לפיצה נאפוליטנית אמיתית או ג'לטו איטלקי משובח. נעבור יחד לא פחות משלוש סדנאות בישול מדהימות (ופרקטיות!) עם אנשי אוכל מקומיים בלוקיישנים יוצאי דופן, כולל יקב חדשני מטורף!
-
העגבניות הטובות בעולם - למרגלות הר הגעש וזוב נכיר את מימו, חקלאי העגבניות של פרנקו פפה שמגדל את העגבניות היוקרתיות, העסיסיות, המתוקות והכי טעימות שיש, בזכות האדמה הוולקנית הייחודית של האזור. המשפחה של מימו חיה בכפר עתיק, מרוחק ומנותק (שגם בגוגל אי אפשר למצוא), בתוך מבנה היסטורי משנת 1652 שמסתתר מאחורי דלת עץ גדולה. בידיים של מימו והמשפחה מגודלות ונקטפות העגבניות שהן אחד הסודות בפיצה המפורסמת, האגדית והשנויה ביותר במחלוקת של פרנקו פפה, זו שעשתה היסטוריה - המרגריטה השגויה.
-
הפלגה לסורנטו - נפליג בשיט חגיגי ופרטי דרך הים הכחול, ממפרץ נאפולי היישר אל סורנטו - אחת מערי החוף הצבעוניות, היפות והמיוחדות ביותר בעולם, בחבל אמאלפי האגדי. מעבר לנוף המרהיב של הר הגעש וזוב וכל נאפולי, סורנטו ידועה בהיותה בירת הלימונים של איטליה והמקום בו לימונצ׳לו, מלונצ׳לו ושלל גרניטות אלכוהוליות וליקרים זורמים כמו מים. בסורנטו נעבור סדנאות בישול חווייתיות של אוכל מקומי, נאכל בגלידריית בוטיק יוצאת דופן וגם נהנה מזמן חופשי בעיריית הקניות היפהפייה! (אבל בקטנה, לא להגזים. הלו"ז מטורף)
-
בר פסטות מומלץ מישלן - אם חשבתם שנאפולי ידועה רק בפיצה - טעות חמורה בידכם. נאפולי היא בירת הפסטה היבשה, שהפכה כאן ליצירת אמנות של ממש. יחד, נגיע לבר פסטות אקסקלוסיבי, יוקרתי וייחודי מסוגו בעולם, מומלץ מדריך מישלן, ששייך לאחת מחברות הפסטה האיכותיות ביותר באיטליה - לארוחת טעימות שכל כולה עשויה פסטה. מהמנות הראשונות דרך העיקריות ועד הקינוחים. אגב, בבר יש רק 20 מקומות - אז כל המקום יהיה רק לרשותנו!
-
המון מסעדות ודוכנים - בוקר, צוהריים וערב. לילה, אחר הצוהריים, בין ערביים. נבקר בדוכני הרחוב האותנטיים ביותר ובמסעדות המצטיינות של נאפולי ומחוז קאמפניה, ונטעם עשרות מנות מקומיות, ייחודיות וחלומיות, מכל הסוגים. חדרים פרטיים במוסדות האייקונים ביותר בעיר, אירוח איטלקי אמיתי ומחבק כמו שמקבלים רק בני משפחה ועוד ים הפתעות!
-
מפגשים אישיים - זכות ענקית להכיר מקרוב ובאופן אישי את היצרנים המקומיים שמקדישים את חייהם ליצירת חומרי הגלם הטובים בעולם, והאוכל המדהים של המחוז. אנשים קסומים ומופלאים, שחקני נשמה אמיתיים, שמעבירים את התשוקה, הידע והאהבה העצומה לאנשים ולקולינריה מדור לדור. אנג׳לו, מימו, כרמן, ארתורו, קלאודיו ופרנצ׳סקו, ואם יתמזל מזלנו והוא יהיה במקום - גם את פרנקו פפה בכבודו ובעצמו!
-
הפתעות, והרבה - בתור מסע שנבנה על ידי אוהב אוכל עבור אוהבי אוכל - אוכל רק לומר שהמסע הזה תוכנן בקפידה על מנת לספק את החוויה האולטימטיבית לכל פודי באשר הוא. יש בו את כל מה שאני אי פעם דמיינתי בטיול החלומות שלי, והרבה מאוד מעבר - אבל לא אגלה את כל הסודות. אני מבטיח שמדובר בחוויה של פעם בחיים.
למי הטיול מתאים?
-
לכל מי שאוהב אוכל ולטעום - מותאם לסגנון כשר!*
-
לכל מי שרוצה לגלות את איטליה בדרך הכי טעימה ומיוחדת שיש!
-
לכל מי שמחפש חוויה אותנטית, אינטימית ויוצאת דופן!
-
בקיצור, לכל מי שבאמת אוהב אוכל. זו חוויה של פעם בחיים.
בשל האוכל האופייני של האזור - המסע כולו מתוכנן כך שיתאים למי שמקפיד על אוכל בסגנון כשר. כלומר, ללא חזיר, ללא פירות ים וללא ערבוב בשר וחלב בתוך המנות. חשוב לציין שאין במקומות (שלרוב אינם כשרים) הקפדה סטרילית או תעודות כשרות מוסדרות. אך, האוכל עצמו יהיה מורכב ממנות חלביות נפרדות ובשריות נפרדות (ניתן לבחור לאכול גם מנות חלביות בלבד ולעדכן על כך מראש). האוכל כולו מותאם ונבחר אישית על ידנו מול המסעדות והספקים בהתאם לאופי המסע והגבלות האוכל של המשתתפים שיימסרו לפני. כן ייתכנו תחנה קצרה או שתיים במהלך סיור האוכל בהן תוציע אופציית בחירה אישית לאוכל שמכיל שומן חזיר (וכמובן שנעדכן על כך מראש) - אך גם במקרים הבודדים הללו ישנם תחליפים וזוהי לא חובה.

מה עוד כלול במסע?
דאגנו לכל מה שצריך ומעבר- לך רק נשאר להחליט להצטרף לחלום!
ליווי מקצועי - דור פלג
הארוחות, הסדנאות והסיורים נבחרו בקפידה ויועברו בהדרכה צמודה
לינה במלון 4 כוכבים
אירוח במלון 4* על בסיס ארוחת בוקר (למי שיתעקש) בחדר זוגי
טיסות ישירות לנאפולי
טיסות ישירות עם חברת ישראייר כולל מזוודה של 20 ק״ג כדי שתוכלו לקנות מלא אוכל הביתה
בר פסטה מומלץ מישלן
נחווה יחד ארוחת טעימות מטריפה של פסטות בבר פסטה יוקרתי ויחיד מסוגו בעולם
הפיצה הטובה בעולם
נחווה יחד ארוחת טעימות יוצאת דופן של פעם בחיים בפיצרייה הטובה ביותר בעולם!
העברות
העברות בהסעה פרטית ומסודרת לכל הפעילות שלנו בטיול
מסעדות מקומיות ייחודיות
נטעם מגוון אדיר של יצירות מופת קולינריות ממיטב השפים המקומיים
שתי סדנאות בישול ביקב ובסורנטו
נלמד להכין כמה מהמאכלים האייקונים ביותר במחוז - ניוקי אלה סורנטינה, מלנזנה ועוד ועוד
ביקור בחוות מוצרלה
נצפה מקרוב בתהליך המלא של הכנת הגבינה האגדית אצל היצרן הטוב באיטליה, וכמובן נטעם המון
ביקור בחוות עגבניות משפחתית
נכיר את המשפחה, נסייר בהרים ובשטחי הגידול ונכיר לעומק את חומר הגלם האגדי של המחוז
זמן חופשי לטיול בנאפולי וסורנטו
הסתובבות עצמאית בסמטאות הקסומות של נאפולי וסורנטו - עם כמה הפתעות בדרך
אירוח על בסיס פנסיון מלא פלוס
ארוחות הבוקר, הצוהריים, הערב, אחר הצוהריים, הלילה (ועוד) כלולות
סיורים קולינריים ייחודיים
נצא לסיורים טעימים, מפנקים ומושחתים במיוחד בסמטאות נאפולי
ליווי אופרטיבי של מילאנונו
הצוות, דובר איטלקית ועברית, ילווה את המסע בשטח לאורך כל הטיול
סדנת פיצה וג׳לטו
סדנה להכנת פיצה נאפוליטנית אמיתית בעבודת יד וג׳לטו חלומי
משום שמדובר במסע של פעם בחיים היה לנו חשוב מאוד להנגיש אותו כמה שיותר.
במשך חודשים עשינו כל שביכולתנו כדי להוריד את המחירים - מבלי להתפשר על האיכות והכמות, ברמה הכי גבוהה שאפשר לדמיין והרבה מעבר!
מחיר מיוחד 100,000 ש"ח
(כולל טיסות, מלון, אוכל, שתייה, העברות, חוויות, כל המפורט לעיל ועוד הפתעות)
יש אפשרות לשדרג לחדר יחיד (ניתן לסמן ולהוסיף את האופציה במעמד התשלום)
מספר המשתתפים מוגבל בהחלט ל-20 אוהבי אוכל רעבים!
לא כלול
-
הוצאות אישיות
-
ביטוח נסיעות לחו"ל
-
כל מה שלא כלול במחיר
מדיניות ביטולים
-
עד עשרה שבועות לפני תחילת הטיול - 200 יורו דמי ביטול
-
פחות מתשעה שבועות לפני תחילת הטיול - 50% דמי ביטול ממחיר הטיול
-
פחות מחמישה שבועות לפני תחילת הטיול - 75% דמי ביטול ממחיר הטיול
-
פחות משלושה שבועות לפני תחילת הטיול - 100% דמי ביטול ממחיר הטיול

קצת על דור פלג
דור פלג הוא מומחה למטבח האיטלקי, מתכונאי, יועץ קולינרי ויוצר תוכן מוביל עם מיליוני צפיות, מאות אלפי עוקבים ועשרות אלפי תלמידים בקורסים הדיגיטליים ובסדנאות הבישול האיטלקי והאפייה. לאחר למעלה מ-15 שנים של מחקר, טעימות וטיולים קולינריים באיטליה - זו ההזדמנות להצטרף למסע קולינרי עשיר ומגוון בארץ המגף, שנבנה כטיול החלומות לאוהבי האוכל. חוויה אותנטית, מלמדת, טעימה במיוחד ויוצאת דופן של פעם בחיים!
.jpeg)